Blog

SSCG op Jaarcongres Topsector Logistiek

Op 16 april 2019 is het zover! De Topsector Logistiek organiseert haar 4e jaarlijkse congres, samen met TKI, Dinalog, Connekt, TLN, TNO, NWO en NDL. Dit jaar met als thema ‘implementatie van innovatie: geen woorden maar daden’. Logistieke professionals door heel het land worden voor het congres uitgenodigd om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector.

Bekijk hier de uitnodiging!

 

Spelsessie 15 maart

Wilt u kennismaken met de Service Supply Chain Game? Op vrijdag 15 maart organiseren we een open spelsessie voor geïnteresseerden. U krijgt een uitleg van het spel, de mogelijkheid om een aantal rondes te spelen en om met ons in gesprek te gaan over mogelijke toepassingen en spelsessies.

Aanmelden voor deze sessie kan via onze contactpagina.

Spelsessie JLN Jaarcongres

Op zaterdag 13 oktober verzorgen we een spelsessie tijdens het JLN (Jong Logistiek Nederland) jaarcongres in Maarssen.

“Op 13 oktober 2018 neemt JLN jou mee in de wereld van de high tech logistics. Vanuit het verleden kijken we naar de ‘high tech logistics’ van nu, om vervolgens een blik te werpen in de logistiek. Een inspirerend thema vraagt om een inspirerende locatie. Daarom zijn we dit  jaar te gast in DeFabrique in Maarssen. Geniet van de industriële vibe die kenmerkend is voor deze voormalige mengvoerderfabriek.”

Meer informatie over dit evenement vindt u op https://jaarcongres.jonglogistiek.nl/

Spelsessie 14 september

Wilt u kennismaken met de Service Supply Chain Game? Op vrijdag 14 september organiseren we een open spelsessie voor geïnteresseerden. U krijgt een uitleg van het spel, de mogelijkheid om een aantal rondes te spelen en om met ons in gesprek te gaan over mogelijke toepassingen en spelsessies.

Aanmelden voor deze sessie kan via onze contactpagina.

Spelsessie European Forum of Logistics Education (EFLE)

Op dinsdag 9 oktober spelen we de Service Supply Chain Game met deelnemers van het European Forum of Logistics Education (EFLE).

Het EFLE is een internationaal platform voor onderwijs en onderzoek op het gebied van Logistics Management en Logistics Engineering. Het EFLE 2018 wordt georganiseerd door de Hogeschool Rotterdan van 9 tot 12 oktober. We zijn uitgenodigd om hier iets te vertellen over de mogelijkheden van de Service Supply Chain Game voor het onderwijs, en uiteraard om een rondje te spelen.

https://www.hogeschoolrotterdam.nl/go/efle2018/welcome/