Heeft u interesse in het spelen van de Service Supply Chain Game? Lees hier welke werkvorm het beste bij u past en neem contact met ons op om een spelsessie in te plannen.

De Service Supply Chain Game wordt altijd gespeeld onder begeleiding van een ervaren spelleider. Bij éénmalige spelsessies kunt u gebruik van onze spelleider(s). Zij zijn niet alleen expert op het gebied van service logistiek, maar hebben ook ruime ervaring met het begeleiden van spelsessies. Wilt u het spel liever zelf inzetten en begeleiden? Dan is een traject voor zelfstandige inzet voor u interessanter.

Eénmalige spelsessie

Deze werkvorm is geschikt voor bedrijven die een éénmalige spelsessie voorzien, bijvoorbeeld voor het oplossen van een actuele uitdaging in uw logistieke keten, of als werkvorm voor teambuilding. De invulling van een spelsessie wordt afgestemd op uw situatie. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen.

  • Een spelsessie duurt ongeveer één dagdeel
  • Er wordt gespeeld met een team van 4 tot 6 spelers per tafel
  • Elk team wordt begeleid door een spelleider (door ons aangeleverd)

Vaak stellen we een intake-gesprek voor om duidelijk te krijgen wat uw doelstellingen met de spelsessie zijn en welke spelvorm hier het beste bij past.

Zelfstandige inzet

Dit traject werkt er naar toe om u het spel uiteindelijk zelfstandig in te laten zetten. Deze werkvorm is bedoeld voor organisaties of onderwijsinstellingen die de Service Supply Chain Game regelmatig (terugkerend) willen inzetten. Het spel wordt (indien nodig) afgestemd op uw situatie en we verzorgen de training van interne spelleiders.

Contact