Ons doel om de performance op de geplande materialenstroom te verbeteren hopen we te bereiken middels het segmenteren van de geplande en de stochastische vraag. De supply chain simulatie heeft ons wezenlijk geholpen om onze mensen uit te leggen wat we willen en waarom we het willen.

Luc Theuws, Directeur Supply Chain Operations, NedTrain

De game benadrukt de noodzaak tot afstemming tussen ketenspelers teneinde de onzekerheden – zowel in vraag als aanbod – in de keten te beheersen. Tijdens de game ontstaat veel interactie; studenten kunnen leidinggevende en coördinerende vaardigheden op een natuurlijke wijze demonstreren. Al met al net echt!

John de Nijs, docent Supply Chain Management, Rotterdam University

“De supply chain game helpt alle belanghebbenden inzicht te geven in de complexe relatie tussen installatiebeschikbaarheid en de TCO van de supply chain van spares en consumables. De simulatie draagt wezenlijk bij aan een wederzijds begrip en het nastreven van gemeenschappelijke belangen”

Melvin Blok, Produktgroepmanager HTD WPL DS, Tata Steel

Dat service logistiek optimalisatie behoeft voelt iedereen op zijn klompen aan. Het “kwantificeren” daarvan is een stuk lastiger. Met de Supply Chain Game ontvouwt het samenspel tussen de betrokken actoren zich voor je ogen. Een ‘must’ voor managers die met logistiek of werkplanning te maken hebben

Bart Pollmann, Projectleider Borging Export Control, Koninklijke Marine